Menüü
Teavitused
Stend : C-53

Meid kutsutakse kokandushulludeks, toidufriikideks või isegi kulinaarseteks hedonistideks. Mis tahes silt see ka poleks, jääme me alati endale truuks. Võtame vastu kõik, mis elul on meile pakkuda, ja naudime igati oma missiooni. Meile on meeled antud selleks, et neid kasutada, ja seda me teemegi.

Kui ühendada Jaapani iidne traditsiooniline kamado NASA uuendusliku keraamikatehnoloogiaga, siis saad täiusliku tänapäevase väliahju – Big Green Eggi. Kasuta seda, et keeta, küpsetada, grillida, hautada või suitsutada, ning sa ei usu, kui peene ja erakordse maitse see loob.

Sõltumata sellest, kas väljas pakane paugub või päike lõõskab, saad oma EGG-i aastaringselt kasutada. Sea siis ritta see mahlane antrekoot, võrratu kala soolakoorikus, vokitud krevetid, tummine hautis, krõbe leib, täiusliku põhjaga pitsad või suussulava maitsega magustoit. Kas tahaksid liha üks päev vahele jätta? Kui valmistaks õige EGG-is vahelduseks täidetud paprikaid, röstitud peedisuppi ja Capri bruschetta’t?

100 päeva jäänud
Avamine: 1. April
Interjöör 2025
 

Küsi rohkem

 
SOOVITAME SOOVITAME